Rreth Nesh

Kompania Jonë: HistorikuVlerat Tona

Stafi i kualifikuar dhe i përkushtuar në mësimdhënie, serioziteti dhe korrektësia jonë ka sjellë suksesin që kemi arritur deri sot.Qendra e Gjuhëve të Huaja Univers-D

Qendra “ Univers-D” është rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve të huaja në Durrës. Qendra “Univers-D” është e licensuar nga Ministria e Arsimit dhe Sporteve dhe e autorizuar nga Michigan University për organizimin e provimit ndërkombëtar të Michiganit.
Qendra organizon cdo vit trajnime me lektorë të huaj për mësuesit e stafit tonë.

Libraria Univers-D

Libraria “ Univers-D” ofron metoda për gjuhët e huaja , e vetmja librari për gjuhët e huaja në qytetin e Durrësit .

Shërbimet

Pranë kësaj qendre zhvillohen kurse për gjuhët e huaja : Anglisht , Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Shqip. Përvec kurseve bazë për mësimin e gjuhëve të huaja zhvillohen edhe kurse intensive për përgatitje për Maturën shtetërore si dhe për provimet e lirimit. Përgatitja për provimet e Maturës konsiston në program specifik për matematikë dhe gjuhët e huaja: Anglisht, Italisht, Frëngjisht. Kurse përgatitore për provimet ndërkombëtare: MICHIGAN TEST, IELTS, TOEFL,FCE, CELI 2-3-4, CILS, SAT,DAF. Mësimi zhvillohet me grupe të vogla me metodat më të fundit.
Klasat janë të pajisura me teknologji të lartë ,kushte komode dhe bashkëkohore . Shërbim i ri i ofruar nga Univers-D është punësimi në Gjermani për infermier/e dhe mami, të cilëve u nevojitet të kenë një nivel gjuhësor bazë dhe u sigurojmë kontratën e punës në bashkëpunim me "Optimize Consulting Services OCS". Një tjetër risi e vitit 2020 është prezantimi i linjës të transportit me fugonat e qendrës për të lehtësuar mësimin. Shërbimi ofrohet për zonat rreth Durrësit dhe Peqinit.
Për Durrësin janë 2 linja:
Maminas-Rubjekë-Radë-Manxë-Kullë-Vadardhë-Sukth-Durrës dhe e dyta Sukth Katund-Katund i Ri-Bisht Kamëz-Fllakë-Shënavlash-Durrës.
Për Peqinin janë 3 linja:
1. Pekisht-Shezë-Vashaj-Rrumbullak-Celhakaj-Gjocaj-Hasmashaj-Bardhas-Peqin
2. Bishqem-Cengele-Pajovë-Lazarej-Bicaj-Përparim-Copanë-Fatishë-Peqin
3. Karinë-Peqin

5

Qendra Kursesh


18

Vite Eksperiencë


NE GJITHMONË OFROJMË MË TË MIRËN