QENDRA E GJUHËVE TË HUAJA "UNIVERS-D"


What does Univers-D offer you?

- Qendra “Univers-D” është rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve të huaja në Durrës. - Qendër e licensuar nga MAS, e themeluar në Korrik 2003.
- 5 filiale
- Kurse për gjuhët e huaja: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Shqip.
- Kurse me prezencë & online.
- Përgatitje & regjistrim për provimet ndërkombëtare.
- Përgatitje për provimet e lirimit dhe Maturës shtetërore për gjuhën e huaj dhe matematikë.

Which course would you like to attend?

Our branches

Language center Durrës

Address: Durres, Neighborhood no. 4 , “Egnatia” Street. Tel: 052231330 / Mob: 0672068463 / 0694068463 Email: info@univers-d.com Hours : Monday – Friday : 9:00- 19:30 Saturday : 8:30 – 13:30 Sunday : Closed

Language center Plazh

Address:Plazh, Neighborhood no. 13, Near the Railway station, Second floor Mob: 0689093385 Email: plazhi@univers-d.com Hours : Monday – Friday : 11:00 – 18:00 Saturday: 8:30 – 13:30 Sunday : Closed

Language center Spitallë

Address:Spitalle, Neighborhood no. 15, “PetritLlaftiu” Street Mob: 0672308888 Email: spitalla@univers-d.com Hours: Monday – Friday: 10:30- 18:30 Saturday: 8:30- 13:30 Sunday: Closed

Language center Unaza

Address: Durres, Neighborhood no.17, “Vëllazërimi” Street Mob: 0676044777 Email: unaza@univers-d.com Hours: Monday – Friday: 10:00- 18:00 Saturday: 8:30- 13:30 Sunday: Closed

Language Center Peqin

Address: Neighborhood “Xhami”, “AdemGjinishi” Street Tel: 051222282 Mob: 0677005588 Email: peqini@univers-d.com Hours: Monday – Friday: 10:00- 18:00 Saturday: 8:30- 13:30 Sunday: Closed