QENDRA E GJUHËVE TË HUAJA "UNIVERS-D"


Çfarë ju ofron Univers-D?

- Qendra “Univers-D” është rrjeti më i madh i qendrave të gjuhëve të huaja në Durrës. - Qendër e licensuar nga MAS, e themeluar në Korrik 2003.
- 5 filiale
- Kurse për gjuhët e huaja: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Shqip.
- Kurse me prezencë & online.
- Përgatitje & regjistrim për provimet ndërkombëtare.
- Përgatitje për provimet e lirimit dhe Maturës shtetërore për gjuhën e huaj dhe matematikë.

Çfarë kursi dëshironi të ndiqni?

Mësim online

Në kuadër të situatës të krijuar për shkak të pandemisë, Univers-D është përshtatur me këtë realitet të ri duke ofruar mësim online, krahas mësimit në klasa. Mësimi online zhvillohet në të njëjtën mënyrë si në klasë, nuk mungon asnjë rubrikë (dëgjim, shkrim, lexim, gramatikë, e folur) si dhe nxënësit kanë mundësinë të ndërveprojnë me mësuesin njësoj si në klasë.Mësimi online është mjaft i pëlqyeshëm për të gjithë ata që jetojnë jashtë shtetit dhe dëshirojnë të mësojnë një gjuhë të huaj, për shqiptarët dhe fëmijët e tyre të rritur jashtë Shqipërisë që duan të mësojnë shqip, si dhe për të gjithë të huajt të interesuar për të mësuar gjuhën shqipe.


Degët Tona

Qendra Durrës

Adresa :  Durrës: L4, Rr “Egnatia”,Përballë ish-autobuzave te Shijakut Cel: 0672068463 / 0694068463 Email:  info@univers-d.com Orari : E Hënë – E Premte   9:00- 19:30 E Shtunë 8:30 – 13:30 E Diel  pushim

Qendra Plazh

Plazh L13 Hekurudha, kati II Cel: 0689093385 Email:  plazhi@univers-d.com Orari : E Hënë – E Premte 11:00 – 18:00 E Shtunë 8:30 – 13:30 E Diel pushim

Qendra Spitallë

L15 Rruga:“Petrit Llaftiu” Cel: 0672308888 Email:  spitalla@univers-d.com Orari : E Hënë – E Premte 10:30 – 18:30 E Shtunë 8:30 – 13:30 E Diel pushim

Qendra Unaza

Durrës : L 17, Rr “Vëllazërimi “ Cel : 0676044777 Email:  unaza@univers-d.com Orari : E Hënë – E Premte 10:00- 18:00 E Shtunë 8:30 – 13:30 E Diel pushim

Qendra Peqin

Adresa : L”Xhami”,rruga “Adem Gjinishi” Cel 0677005588 Email: peqini@univers-d.com Orari : E Hënë – E Premte 10:00- 18:00 E Shtunë 8:30 – 13:30 E Diel pushim